Woensdag 29 Maart 2023

CAMERA SYSTEMEN

Camera Systemen

Camera-observatie systemen worden toegepast inzake bewaking, communicatie, veiligheid en besturing op de meest prestigieuze en gevaarlijke locaties.

Maximum Beveiliging is gespecialiseerd in alle aspecten: van advisering tot oplevering en onderhoud van camera-observatie systemen.

Op persoonlijke wijze worden vragen omtrent de positionering van camera’s, beeldkwaliteit en opnamefaciliteiten in een vroeg stadium in kaart gebracht en beantwoord.


Door brede ervaring in diverse toepassingen is Maximum Beveiliging in staat creatieve oplossingen te bedenken voor een perfect systeem.

Het op maat leveren van video systemen volgens een klantenspecificatie staat centraal.

De vragen die Maximum Beveiliging continu daarbij stelt zijn: Wat wil de klant zien, hoe vaak, hoe snel, enzovoort.

Zo kan de klant, samen met Maximum Beveiliging, zijn specifieke wensen afstemmen vanuit een verschillende range aan producten/systemen. De producten "groeien" met de klant mee.

Dankzij het inspelen op de individuele behoeften zijn de mogelijkheden ‘oneindig’.

Op dit moment worden veel camera systemen opgeleverd waar men op afstand via internet mee kan kijken naar de locatie waar de camera’s zijn geplaatst!

Ook voor u als zakelijke klant maken we graag een passende offerte!

Met onze serie CCTV-producten zijn wij in staat adequaat en deskundig op uw vragen in te spelen.

De breedte van het programma van Maximum Beveiliging stelt ons in staat voor een ieder de gewenste maatwerkoplossing te ontwerpen.

DISCLAIMER | PRIVACY STATEMENT | ALGEMENE VOORWAARDEN
Madeby Advision